Oppgradering pågår

Kontaktinfo:

Tlf: 776 019 80

omaggio-pearl-h80-1_1__high-resolution-jpg_257406

Sneak peak - Kähler nyheter 2016

Sneak peak på noen av nyhetene som kommer fra Kähler denne høsten. Hammershøi serien får nye tilskudd, nye farger og modeller. En av våre favoritter er krusene med hank - perfekt til kaffen.

Det kommer også en ny farge i den populære omaggio vasen til Kähler, nå med perlemorsstriper!! Vi gleder oss masse..

Dere får hvile øyet på disse fine inspirasjonsbildene mens vi venter.

2016-01-29
lysestage-kahler-omaggio-design-soelv

Kählers nyeste omaggio produkter kommer snart til oss!

Snart kommer Kählers nye og spennende Omaggio produkter inn i butikken. Forventet leveringstid er uke 42-46, men du kan allerede nå sikre deg dine favoritter på vår nettbutikk. Bare klikk deg inn her. Vi gleder oss masse til og få alle disse vidunderlige varene ut i butikken. Kähler er virkelig blitt en av våre store favoritter!

Legger med Kählers herlige inspirasjonsbilder som dere kan nyte mens vi venter..

2015-08-27
omaggio_jub

Kählers jubileumsvase kommer til oss!

Endelig kommer de populære jubileumsvasene fra Kähler til oss.. I uke 48! Du kan forhåndsbestille den her i nettbutikken vår. Du finner vasen HER.
Husk at her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder.. For det er kun produsert et visst antall av disse jubileumsvasene!

Ha en riktig fin dag alle sammen!

2014-09-24
slideshow_1

Nordstjerne - nytt merke

Hei - nå kommer det snart et nytt merke til oss som heter Nordstjerne. Det er et nytt Skandinavisk merke, som fort har fått mye oppmerksomhet. Vi gleder oss masse!!

"Nordstjerne ble etablert på begynnelsen av 2012 - Filosofien bak våre design er den enkle renheten av naturen rundt oss. Vi er sterkt inspirert av råhet av de skandinaviske og grønlandske landskap. Vi ønsker å kombinere kvalitet og enkelhet å skape en veldig unik skandinavisk følelse og bringe det inn i våre hjem."

- Nordstjerne.eu

Her er masse bilder fra Nordstjerne som dere kan la dere inspirere med mens vi venter!

 

2014-09-11
la-bruket-2012

Endelig L:A BRUKET

Vi har hatt mange spørsmål etter L:A BRUKET - nå kan du glede deg snart er det hos oss...

I den svenske byen Varberg fremstilles Lilla Brukets fantastiske hudpleieprodukter. Ingrediensene er økologisk fremstilt og ingen kunstig konsistens, farge eller duft tilsatt. Når Lilla Bruket ble skapt var ambisjonen produkter av høy kvalitet, en tydelig funksjon, fantastisk duft og fresht design. Unn deg ekte genuin og generøs luksus.

2014-09-11
design-field-notes_coco-republic_GOLD-JOnothan-Adler-Coffee

Jonathan Adler er kommer til oss!

Jonathan Adler er nå kommet til oss, og det er så mye fint - det er så spennende og morsomt med nye merker!

Jonathan Adler er en anerkjent designer som har nå over 25 butikker over hele verden. Han lanserte sin første keramikk kolleksjon i 1994 på Barneys New York, og fem år senere begynte han også med møbler og åpnet sin første butikk i Manhattan.

Jonathan Adler design er merkevarer som tilbyr dekorative gjenstaner som sengetøy, bord, tilbehør til badet, gaver, lys, møbler, tepper, puter, belysning og nå også håndvesker. Jonathans inspirasjonskilder er bl.a mid-sentury, kunst og global pop kultur som han kombinerer for å skape sin estetiske signaturen.

Her kommer litt inspirasjon bilder dere kan glede dere med!!

2014-09-05
4138_3

Høsten fra Ferm Living kommer snart!

Snart kommer det inn en ny levering fra Ferm Living. Guuuud hvor vi gleder oss!! Vi legger ved masse fine inspirasjon bilder til dere her..

2014-09-04
11

Ferm Living kommer til oss!

DANSK DESIGN - laget med kjærlighet

Ferm Living trekker på skandinaviske designtradisjoner og retro sjarm. Ferm Living er forankret i Danmark, hvor Trine Andersen grunnla et grafisk design studio i 2005. Beslutningen om å starte sin egen virksomhet sprang fram fra en personlig visjon av en fugl på en gren, klar til å ta av. Det er derfor fuglen fortsatt er en del av Ferm Livings logo i dag.

2014-01-15
hay house 5_700x554

Vi har en spennende nyhet..

Endelig kan vi dele med deg: Vi får HAY. Vi gleder oss veldig og håper vi har det i butikken snart. Råfine saker - LYKKE!

2013-10-17
bloomingville_700x735

Bloomingville

Vi har den glede å dele med dere at vi har tatt inn Bloomingville!!! De har utrolig mye fint, så det er bare å følge med - så lenge kan dere ta dere bli inspierert på Bloomingville.com ♥ Vi gleder oss hvertfall kjempe masse - WE LOOVE

2013-08-27